Over Helder Mondzorg 

Helder Mondzorg is dé praktijk voor mondhygiënische en parodontologie in Utrecht en Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor preventieve mondzorg of tandvleesbehandelingen. Bent u op zoek naar een mondhygiënist? We hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. Bij ons kunt u altijd snel én zonder verwijzing van de tandarts terecht en we nemen de tijd voor u en uw gebit.

Wij bieden dagelijks begeleiding aan ouderen, volwassen en kinderen bij het voorkomen van gaatjes (cariës) in tanden en kiezen en om tandvleesproblemen tegen te gaan. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de behandeling van tandvleesaandoeningen zoals parodontitis. Wij voeren alleen behandelingen uit waar wij volledig achterstaan en die problemen verhelpen als deze echt nodig zijn. Wij hebben met alle zorgverzekeraars duidelijke afspraken gemaakt, waardoor u zonder zorgen snel geholpen kunt worden.

Het team van Helder Mondzorg beschikt over HBO gediplomeerde mondhygiënisten met jarenlange ervaring op het gebied van gebitsverzorging. Onze mondhygiënisten besteden extra tijd aan kinderen en patiënten die angstig of bang zijn voor een behandeling. Elke patiënt heeft daarnaast een vaste mondhygiëniste die de behandelingen uitvoert en een persoonlijke relatie opbouwt. Daarnaast volgen onze mondhygiënisten jaarlijks opleidingen en bij- en nascholing om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondzorg. Ons doel is samen met u voor een mooi en gezond gebit te zorgen.

Even voorstellen

Marloes Verheul – mondhygiëniste 

Marloes Verheul heeft haar opleiding Mondzorgkunde in 2008 afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Voor angstige patiënten, die erg opzien tegen een behandeling, neemt Marloes graag de tijd. Om kwalitatieve behandelingen te kunnen blijven verzorgen, is Marloes lid van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten (NVM).

“Patiënten behandelen en begeleiden geeft mij veel voldoening. Als mensen achteraf zeggen dat het meeviel en weer een nieuwe afspraak maken, is dat een goed teken’’, aldus Marloes.

Samira Boulakhrif  – mondhygiëniste 

Samira Boulakhrif is in 2006 afgestudeerd aan de opleiding ‘Mondzorgkunde’ te Amsterdam. Vanuit haar passie voor het vak mondzorg en voor het verlenen van zorg aan patiënten, besloot zij haar eigen praktijk in Utrecht en Rotterdam op te zetten.

“Marloes en ik staan voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en een goede service. Daarom kunt u van ons professionele behandelingen, een hartelijke ontvangst en deskundig en eerlijk advies verwachten’’, aldus Samira.